Els Trifaldó

TOMEU AMER

    President i fundador de la companyia de teatre Neo-Rural. Del 2001 al 2010 cursa intensius de veu, cos, clown-actor, dansa i teatre.

    Com a actor participa del 2003 al 2011 en 17 espectacles, 9 d’ells de teatre de text i 8 de circ i teatre de carrer, tres d’ells guanyadors del Projecte Alcover. Alguns d’aquests espectacles són: MEDEA-MEDEA dirigida per Rafel Duran o Cercle de Guix Caucasià direcció d’Oriol Broggi i produïda pel Teatre Nacional de Catalunya.

    Director de 40 muntatges de diferents obres de teatre amb joves a la Mostra de Teatre de Manacor i de companyies semi professionals com AticTeatre o Tauteatre. Cursa tres anys a l’escola de Circ Rogelio Rivel amb un tercer any en especialitat en acrobàcia i escala d’equilibris.

JORDI MAS

    Entra en el món artístic a través del teatre a l’aula de teatre de Mataró i dels malabars de foc i cercaviles amb la companyia amateur Arlequins.

    Creador, malabarista i actor de la companyia Volaquivol, amb l’espectacle Nmor, guanyador del premi Joves creadors de l’IMAC (Institut Municipal d’Acció Cultural de Mataró). És aleshores quan decideix entrar a l’escola de circ Rogelio Rivel per introduir-se amb l’acrobàcia, la dansa i diferents disciplines del món del circ. Un cop finalitzada l’escola segueix cursant diferents tallers i el curs regular de llit elàstic per perfeccionar l’acrobàcia aèria.

    És director artístic del Curtcirckit, festival de circ de Montgat. Fundador i membre actiu de l’Associació de les arts del circ Cronopis, de Mataró.

PAU PAÑELLA

    Estudia música des dels 4 anys. D’adolescent s’interessa pel teatre i cursa durant dos anys mètodes d’improvisació i teatre de text a càrrec de Mercè Espatlleta.

    Entra en contacte amb el món del circ a través de la Infusió Teatre i decideix presentarse posteriorment a les proves d’accés de l’escola de Circ Rogelio Rivel on cursa dos anys, més un tercer en especialitat de verticals i dansa.

    Ha participat al projecte Blues de Circ  produït per Agrega Produccions. I com a actor amb les Produccions del Gran Mogol.

    És membre actiu de l’Associació de les arts del Circ Cronopis i està implicat en projectes com el festival de circ de Montgat Curtcirckit.