La Companyia

 

       Els tres membres de la companyia es coneixen a l’Escola de Circ Rogelio Rivel, a la recta final de l’etapa formativa. Arran de la connexió entre ells decideixen formar companyia i sol·liciten una beca de recerca i creació al CoNca. Després d’un període de creació a l’espai de circ Cronopis de Mataró, contacten amb en Joan Manel Albinyana que, basant-se en un seguiment constant en primera persona, els farà la direcció de l’espectacle. La companyia fa una preestrena a l’espai de circ Cronopis el 27 de Març de 2011 i una estrena oficial de la mà de la productora “Camaleònica d’Espectacles” a la Mostra d’Igualada’11.

        Després de rodar l’espectacle durant mig any, passant per festivals com l’”123 del Pallasso”, el “Festivalet de Terrassa”, la “Fira de Tàrrega” dins l’espai La maleta d’espectacles o la “Fira Mediterrània” es posen d’acord amb Guillem Albà per fer una segona direcció, per tal de netejar i polir detalls de l’espectacle.

         L’eS3 ha estat nominat als premis de circ 2011 de la revista “Zirkolika” en la categoria de millor espectacle de companyia novell. I ha obtingut el premi especial del públic 2011 atorgat per la mateixa revista.

         Durant el 2012 han actuat a festivals com el “Ple de Riure” del Masnou, “La fira del circ al carrer” de la Bisbal, “La fira del Trapezi” de Reus, l’”Spoffin Street Arts Festival Amersfoot” d’Holanda, al “Brugge Plus” de Bèlgica, al “Festival Internacional de teatre al carrer” de Lekeitio, al Caixaforum de Madrid, a les Santes de Mataró, al “Festival Internacional de Teatre i Animació” de Viladecans…, entre d’altres.