L’espectacle

L’eS3 és un espectacle on es combinen diverses tècniques de circ entrellaçades amb tocs de pallasso i dansa acrobàtica. Tres executius trenquen les cadenes que els lliguen al sedentarisme i a la rutina de l’oficina. El cos es savi, diuen, i la incomoditat començarà a fer-se’ls present i l’actitud i la indumentària reclamarà aire i espai. Comencen a jugar amb les carteres: se les passen de l’un a l’altre. S’asseuen a menjar una bossa de patates… i a beure aigua que fan brollar per la boca per remullar-se. Mica en mica s’adonaran de com la vida que han portat ha condicionat el seu cos i l’ha deformat. Qui ha dit que això fos per sempre? L’eS3 parla de les imposicions i capes que ens posem nosaltres mateixos i com és possible canviar-les.

Gratacels, botzines, tic-tac, disbauxes, risc.
A dins, l’oficina quotidiana encorbatada.
A fora, pallassada d’etiqueta respirada.
Fem un mós.
Què passa quan els llops surten al patí?

Membre fundador de la companyia Neo-rural. Actor en diversos muntatges produïts pel Teatre Municipal de Manacor, com ara Cyranos, dirigit per Oriol Broggi i guanyador del Projecte Alcover 2003. Director de diverses companyies catalanes i mallorquines amb obres com Els justos d’Albert Camus, o L’eS3 de la Cia. Trifaldó. Amb la companyia Buits i Nous, de la qual és membre fundador, exerceix com a actor i director en espectacles com La llei dels Grimm o Oikos Room. Actualment és ajudant de direcció d’Oriol Broggi amb l’espectacle Luces de Bohemia, i està finalitzant els estudis de Direcció Escènica a l’Institut del Teatre.
Desde ben petit estudia cant, música i teatre. Al llarg de la seva formació rep cursos de Nancy Tuñón, Eric de Bont, Joan Lluís Bozzo, Sergi Belbel, Cristophe Marchand, Carlo Colombaioni, Leo Bassi o Jango Edwards, entre d’altres. Ha treballat en ràdio i publicitat, i ha fet algunes col·laboracions en curtmetratges i a la televisió, amb Andreu Buenafuente o Toni Clapès (TV3). Col·laborador i reporter al programa Betròpolis, presentat per Judit Mascó i Oscar López a BTV. Actor al 52 de Locàlia Catalunya (Premi Ondas 2005). Treballa d’actor als programes Crackòvia i Polònia des del 2011 (TV3). Al teatre va treballar com a músic-actor amb la companyia Titzina Teatre amb l’obra Follie à Deux: Sueños de psiquiátrico. I al Teatre Condal de Barcelona, actor a La màgia dels Ki-Kids, dirigida per Àngel Llàcer. L’any 2006 funda la seva companyia, amb la qual ha estrenat 3 espectacles de creació. Sketchofrenia, Flirt i Trau. Amb què ha guanyat diferents premis com el Premi del Públic a la Fira de Tàrrega o el Premi Especial del Jurat dels Premis Unnim. També ha dirigit espectacles com l’eS3, de la cia. de circ Trifaldó, diferents cabarets (amb temporades a Barcelona) o fent la direcció escènica de grups de música com Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien. Actualment també és membre  de la banda de música Línia Maginot, amb qui ha actuat en festivals com el Faraday, el FIM de Vila-seca o la FiraMediterrània Manresa.
    Després d’interessar-se per la cultura del soundsystem decideix estudiar So i gravació d’estudi al CEV ( Escola superior de comunicació, imatge i so) i completa els seus estudis al TTE ( Taller de Tecnologia de l’Espectacle) amb cursos de so directe i luminotècnia. És co-fundador del centre cultural “La Flama” a on fa sonoritzacions de directes, enregistraments de concerts i gravacions d’estudi. Ha estat responsable tècnic del Teatre Almazen de Barcelona i ha treballat a altres teatres de la ciutat com el Colisseum, l’Antic Teatre, el Regina, la Nau Ivanov o el teatre del Raval. També a festivals d’arts escèniques d’àmbit nacional i europeu. Desde fa uns anys combina la seva feina de tècnic de companyia amb la feina d’auxiliar tècnic amb empreses de so de gran format com Triple Onda o Ready. Cia. Trifaldó, Mundo Mandarina, Els Pirates Teatre, Alba Serraute, Románticos Empedernidos, Duo Floret, Mila Von Chobiak són algunes de les companyies a les que ha acompanyat. També ha fet el disseny de llums dels espectacles eS3, Un Ramón de Mandarinas o Un Día Imperfecto.

Descarrega Dossier